Slide background

baby- en kinderfysiotherapie

RIANN WITHOOS

baby- en kinderfysiotherapie

RIANN WITHOOS

Slide background

baby- en kinderfysiotherapie

RIANN WITHOOS

Luisterkindwerker

De basis van de luisterkindmethode is dat ik op afstand contact maak met u of uw kind(je). Het is een gesprek op het niveau van een dieper Weten, waarbij iedereen zelf de antwoorden op zijn of haar eigen vragen in zich heeft en kan laten horen. Tijdens de luisterkindafstemming gaan we samen kijken wat er aan de hand is en hoe we daar al tijdens de afstemming iets aan kunnen doen. Wat er naar voren komt tijdens een afstemming geef ik letterlijk weer in een gestandaardiseerd luisterkind-verslag, dat ik U per mail toestuur.

Een luisterkindafstemming kan een heel mooie aanvulling zijn op de kinderfysiotherapie en de viscerale therapie, of bijvoorbeeld Bach-bloesemtherapie. Op weer een ander niveau worden oorzaken van bijvoorbeeld spanning en onrust van u of uw kind(je) bekeken en worden oplossingen of ondersteuningen aangedragen. Maar ook als U even niet meer weet wat uw volgende stap bijvoorbeeld in uw werkzame leven zou moeten zijn, kunt u via een afstemming bij uzelf te rade gaan.

Een luisterkindafstemming kan dus ook los van de kinderfysiotherapie aangevraagd worden.

Veelgestelde vragen

Op afstand contactleggen

Het voordeel van werken op afstand zoals dat gebeurt bij een luisterkindafstemming, is dat degene waarover het gaat gewoon zijn of haar leven kan leven, dingen kan doen of niet doen. Je hoeft er niet speciaal voor te gaan zitten of ergens naartoe te gaan. Er is in geen enkel opzicht belasting van een reis die gemaakt moet worden.

Reacties

Hoi Riann Wat een herkenbaar verhaal. Tristan wil graag dat we trots zijn op hem en hij denk dat hij het niet zo goed gaat op school. En hij baalt ervan dat de dingen op school niet zo goed lukken; hij wil ook eens de beste zijn..... Voor ons was het dus heel herkenbaar, maar we dachten we polsen Tristan zelf eens over jouw praatje met hem. Hij liet ons weten dat alles echt klopt en dat jullie dat zo besproken hadden en dat het gemakkelijker was dan in het echt. Hoe mooi is dat ? Dat hij zich op deze manier toch kan uiten en zich gehoord voelt...

Mooi ?
En heel herkenbaar ?
Na al die slapeloze nachten: Tot nu toe is joep nog niet wakker geweest ??
Heel erg bedankt weer ?

Helemaal relaxed Dat is genieten❤

Wat fijn dat het gelukt is. Hetgeen je beschrijft herken ik inderdaad. Ze plaagt haar broertje inderdaad graag zonder dat ze haar grenzen kent. Het 's nacht wakker worden is me nu ook een stuk duidelijker. Het verhaal van de piloot had ik niet echt verwacht maar het feit dat de entiteit een soldaat is is voor mij geheel niet vreemd. In WOII lag ons huis aan de startbaan van een militair vliegveld waar flink gevochten is. Het mooiste vind ik nog wel dat hij nu ook is overgegaan en over haar waakt naast het sterretje van haar opa waar ze nog regelmatig naar zwaait en die twee jaar geleden is gestorven.

Zo ik heb het echt een paar keer moeten lezen, maar ben zo blij dat je dit hebt gedaan ik herken veel ik dacht wel te voelen dat Fenne dit zo ervaarde en met name die prinsessengroep was mijn gevoel hetzelfde als die van Fenne!
Dat meisje op haar kamer! ik kreeg er rillingen van! ook dit dacht ik te voelen omdat ze zo vaak uit het niets moest huilen 's nachts dat ik serieus gezegd heb dat ik dacht dat er iemand op haar kamer was..
het helpt mij wel om dingen wat meer te begrijpen en te plaatsen bij Fenne...
Ben heel blij om te lezen dat ze gelukkig is..en ook met het gezin zoals hij nu is..

2 onder 1 dak

Twee verschillende fysiotherapie praktijken onder het dak van Fysiotherapie Molenbroek